Tamplarie - Rulouri - Jaluzele

Accesorii

Glafuri

Glafurile interioare au rol estetic definitivand practic fereastra si rol functional de protectie a peretelui. Glafurile interioare pot fi albe sau in diferite nuante  de lemn(stejar, nuc, mahon). Datorita suprafetei laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.
Glafurile exterioare sunt din aluminiu (alb sau maro) si au rol de protectie a zidului impotriva intemperiilor, dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei.

Rulouri exterioare

Sistemul de rulouri diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica si protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete.

Plase contra insectelor

Cu sistemul de protectie contra insectelor vizitatorii nepoftiti raman afara iar dumneavoastra puteti avea o noapte linistita.

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale au o lunga traditie intre produsele de umbrire si protectie impotriva soarelui.

Sunt in continuare preferate datorita controlului pe care il avem asupra luminii ce patrunde in interiorul spatiului in care au fost instalate.

Prin rotirea benzilor verticale putem regla cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat.

Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj.

Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.


Rolete

Roletele interioare sunt confectionate din materiale textile cu diverse grade de opacitate, de la cele semitransparente pana la cele de tip blackout, ce opresc in totalitate patrunderea luminii.

Roletele interioare pot fi montate pe tampliaria geamului, pe perete sau pe tavan.