TAMPLARIE PVC CONSTANTA oferim cele mai mici preturi

Efectuam orice tip de reparatii dintr-o gama variata: balcoane, usi, ferestre, deblocari, modificari, constatari schimbari garnituri cat si realizare ferestre, usi, balcoane sau spatii comerciale.
Scopul nostru este sa va oferim cele mai bune si mai practice solutii, la preturi rezonabile, adaptate cerintelor dumneavoastra.

Astfel va oferim:

  • consultanta si masuratori gratuite;
  • modificare din deschidere simpla in deschidere oscilobatanta;
  • efectuam orice tip de modificare sau reparatie adaptat cerintelor dumneavoastra;
  • rulouri exterioare, jaluzele orizontale sau verticale;
  • plase insecte pe balamale si tip rulou;
  • modificari de orice fel;
  • inlocuire garnituri uzate (garniturile au o durata medie de viata de 3 ani).


Nu ezitati sa ne contactati!
Tel 0727250524

Confectionam tamplarie pvc cu geam termopan si tripan (low_e,4season), plase insecte, glafuri, rulouri interior si exterior, usi glisante (dressing-uri), jaluzele, reglaje, reparatii (pe aria judetelor CT, TL, BR, etc), la preturi de producator (cu 15-20% mai mici decat preturile de piata!!!) tamplarie pentru casa, birou sau spatiu comercial. Preturi de exceptie, pentru orice buzunar!
Calitate garantata! Promptitudine! Profesionalism! Garantie!

Executam si montam tamplarie din PVC si aluminiu - ferestre, usi, inchideri terase si balcoane din PVC cu geam termopan (low e, planiterm, 4 seasons, tripan). Profitati de experienta noastra, reducandu-va in acelasi timp si facturile la energie electrica (folositi mai putin aerul conditionat vara) si la gaze (iarna) pentru ca “ termopanele “ noastre nu permit caldurii sa intre in casa vara si nici frigului - iarna (geam termopan 4 seasons). Va asteptam! Tel 0727250524.